Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Avoinna ma-pe klo 10-18 ja la-su klo 10-15

Pääsiäisenä 1.-2.4. ja vappuna 1.5. suljettu

HINNASTO       

Hyllykkö 1vko     29€       (Lisäpäivät 4,20 €)
Hylly & rekki 1vko     40€       (Lisäpäivät 5,80 €) 
Myyntiviikon vuokraan sisältyy 2 arkkia tarrahintalappuja. Lisäarkit maksavat 0,50 €/kpl

 

Perimme 5%:n myyntiprovision tilitettävästä myynnistä.

Aino-kirpputori pidättää kaikki oikeudet hinnaston muutoksiin.

Ehdot 

Myytäviä tavaroita ja vaatteita voi alkaa tuoda aloituspäivänä liikkeen aukeamisaikaan. Erikseen sovittaessa niitä voi tuoda jo aloituspäivää edeltävän myyntipäivän sulkemisaikaa vasten.

Myyntipaikan vuokra maksetaan aloituksen yhteydessä. Peruuttamaton myyntipaikkavaraus poistetaan varausjärjestelmästä, mikäli sitä ei ensimmäisen myyntipäivän aikana ole otettu käyttöön.

Myyntipaikan varannut huolehtii tavaroiden hinnoittelusta, niiden asettelemisesta myyntipaikalle ja varmistaa myyntiin tarkoitettujen paristollisten, elektronisten ja muiden sähköisten laitteiden toimivuuden. Myytävät tavarat eivät saa haitata yleistä kulkua käytävillä. Myyntipaikka pitää olla tyhjennettynä viimeisenä myyntipäivänä puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Tyhjentämättömästä paikasta veloitetaan 25 € tyhjennysmaksu ja tavaroita säilytetään kahden viikon ajan, jonka jälkeen noutamatta jääneiden tavaroiden omistusoikeus siirtyy Aino-kirpputorille.
 
Myyntiin ei saa tuoda aikuisviihdettä, lääketuotteita, terä-aseita tai muita käyttäjälle vaaraa aiheuttavia esineitä tai helposti syttyviksi merkittyjä tuotteita.
 
Aino-kirpputori pidättää oikeuden poistaa sopimattomaksi ja laittomaksi katsomansa esineet. Myyntipaikan vuokranneella on vastuu vastoin ehtoja tuotujen esineiden aiheuttamista vahingoista. Aino-kirpputori ei vastaa tavaroissa ilmenevistä vioista, puutteista, varastetuista tai kadonneista tavaroista, tavaroiden tuhoutumisesta tulipalo-, tai vesivahingon yhteydessä. Aino-kirpputori ei myöskään vastaa murron, vahingonteon tai ilkivallan yhteydessä tuhoutuneesta tavarasta. Myytävillä tavaroilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myynnissä olevat tavarat ovat myyntiin tuoneiden omistuksessa ja heillä on kaikki niihin liittyvät vastuut.
 
Myyntiajan umpeuduttua myyntitulot tilitetään myyntipaikan vuokranneen ilmoittamalle tilille tai vaihtoehtoisesti käteisenä.
 
Aino-kirpputori pidättää kaikki oikeudet ehtojen muutoksiin.
 

Aino-kirpputori Sitratori 3 00420, Helsinki

Puhelinnumero: 094548560    

 

Sähköpostiosoite: info@ainokirpputori.fi

www.ainokirpputori.fi 

 

Ma-Pe klo 10-18 ja La-Su klo 10-15