Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Avoinna ma-pe klo 10-18 ja la-su klo 10-15

HEINÄKUUSSA AVOINNA MA-PE KLO 11-17 JA LA-SU KLO 11-15

Rekisteriseloste

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Aino-kirpputori Oy
Sitratori 3, 00420 HELSINKI, SUOMI

Puhelin: +358 9 454 8560
Sähköposti: info [at] ainokirpputori.net

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Kalevi Heikkonen, 
toimitusjohtaja

Sitratori 3, 00420 HELSINKI, SUOMI

Puhelin: +358 9 454 8560
Sähköposti: info [at] ainokirpputori.net

3. Rekisterin nimi

Aino-kirpputori Oy:n palvelujen käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakkaan käyttöönottamien Aino-kirpputori Oy:n palveluiden toimittamiseksi sekä näiden palvelujen käyttämiseen liittyvien tärkeiden tiedotteiden toimittamiseen. Lisäksi henkilötietoja käsitellään liiketoiminnan ja palveluiden suunnittelemiseen, analysoimiseen, kehittämiseen ja markkinointiin. Rekisterissä käsiteltävien osto- ja asiointitietoja voidaan käyttää myös profilointiin ja tarjousten ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi rekisteröineelle henkilölle.

Ajantasainen lista kaikista Aino-kirpputori Oy:n tarjoamista palveluista on nähtävissä osoitteessa ainokirpputori.fi

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot käyttäjistä:

  • Nimi
  • Osoite                                                                                                  
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Henkilötunnus
  • IP-osoite
  • IBAN-tilinumero
  • Maksuhistoria
  • Verkkotunniste- ja käyttäjätasotiedot (pääkäyttäjä, tiimi, ulkoinen käyttäjä)
  • Palvelun käyttötiedot (kirjoitetut viestit, vierailuajankohdat, asetukset)

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja lisätään rekisteriin käyttäjien itsensä tai heidän edustajien toimesta esimerkiksi Aino kirpputori Oy:n palveluiden käytön aloittamisen yhteydessä, viranomaisten pitämistä julkisista rekistereistä sekä luottotieto- ja asiakashäiriörekistereistä. 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuta eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä ja tietoja voidaan luovuttaa siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Aino-kirpputori Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla sekä muilla turvallisuustason takaavilla teknisillä toimenpiteillä.